0251-650070 (08.00-16.00)

Mjukkonserver från 24 Hour Meals mfl.

Gör det enkelt genom att ta med mjukkonserver ut på äventyr. Ät din mjukkonserv kallt, värm den i ditt kök, eller värm med 0.5 dl vatten i en Barocook värmepåse.

Färdiga rätter i mjukkonserv eller sk softcans passar bra när du inte behöver ta hänsyn till vikten i din packning, du kan till och med lämna köket hemma på dagsturerna om du väljer att äta mjukkonserver på dina utflykter och äventyr, vilket också sparar vikt. Mjukkonserver passar bra när du inte vet om du har tillgång till färskt vatten och du kräver mycket energi.

Mjukkonserverna finns med allt från ris med kyclling till vegetariska rätter med bra smak och grym kvalité. Favoriter här är Kyckling Curry med ris och som vegetariskt alternativ är Bönpasta med Chili en riktig läcker rätt med bra smak. 

Väljer du mjukkonserver så är allt du behöver göra att värma påsen. Det kan du göra på flera olika sätt:

- Lägg påsen i varmt vatten.
- Töm påsens innehåll i en gryta eller kastrull och värm.
- Värmepåse (heater)

När du värmer i värmepåse stoppar du in mjukkonserven i värmepåsen och tillför 2-3 matskedar vatten, tillsluter påsen och väntar i 7-10 minuter.

För tung packning?
Spana in våra frystorkade rätter om du behöver lättare packning. Du tillsätter själv vatten när du tillagar de frystorkade måltiderna.

 

 

 

15 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

15 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista